Wczytuję dane...

MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I FASOLI CZERWONEJ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

Model:  11100
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
206 szt.
17,90 PLN
SKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dane techniczne

  • Realizacja zamówienia::

    24 godzin

Makarony

  • Bez Cukru: 

    BEZ CUKRU (w składnikach)

  • BEZ GLUTENU (deklaracja): 

    BEZ GLUTENU (deklaracja)

  • BEZ GLUTENU (w składnikach): 

    BEZ GLUTENU (w składnikach)

  • CERTYFIKAT BIO: 

    CERTYFIKAT BIO

  • Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 

    5.00

  • Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 

    180

  • Kraj pochodzenia: 

    Słowacja

  • Masa netto (g): 

    200

  • Producent: 

    MAXSPORT (batony, kremy, makarony)

  • PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: 

    MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA

  • Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 

    18.00

  • WEGAŃSKI: 

    WEGAŃSKI

  • WEGETARIAŃSKI: 

    WEGETARIAŃSKI

  • Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 

    18.00