SAŁATKA Z ALG MORSKICH W SOSIE JAPOŃSKIM BIO 120 g (90 g) (PUSZKA) - PORTO MUINOS
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.porto muinos (algi morskie)
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
algi morskie* 65 % (Himanthalia elongata, Undaria pinnatifida, Laminaria ochroleuca), oliwa z oliwek extra virgin*, olej słonecznikowy*, sos SOJOWY* [woda, SOJA*, PSZENICA*, sól, koji (Aspergillus oryzae)], SEZAM*, sol morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt sterylizowany. 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu
Wartość energetyczna: 842 kJ/204 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g
Węglowodany: 2,2 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 2,2 g
Sól: 2,0 g
Jod: 4435 µg (2957 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia jodu (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, SKORUPIAKI i ryby.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Dania gotowe (nie chłodnia)
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00
-
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
-
Masa netto (g):
120
-
Producent:
PORTO MUINOS (algi morskie)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
6.30