KAPARY MARYNOWANE BIO 100 g (50 g) - BIO PLANET
kapary*, woda, ocet winny*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Idealne jako dodatek do sałatek, pizzy, potraw z makaronu oraz dań mięsnych lub rybnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 97 kJ / 23 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,9 g
Sól: 5,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 10 dni.
Warzywa i grzyby przetworzone
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.50
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
-
Kraj pochodzenia:
Włochy
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Rolnictwo UE / spoza UE
-
Masa netto (g):
100
-
Producent:
BIO PLANET - seria INNE
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.50
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
6.30