IMBIR MARYNOWANY DO SUSHI BIO 190 g (118 g) - GINGER PEOPLE
imbir* (60 %), cukier trzcinowy*, ocet ryżowy*, woda, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany jako dodatek do sushi.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 476 kJ/112 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 28 g
w tym cukry - 24 g
Białko - 0 g
Sól - 0,48 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Warzywa i grzyby przetworzone
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
-
Kraj pochodzenia:
Holandia
-
Masa netto (g):
190
-
Producent:
GINGER PEOPLE (przetwory z imbiru)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
GINGER PEOPLE EUROPE LIMITED, 98 Lancaster Rd, Newcastle-under-Lyme, ST5 1DS,
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.30