PŁATKI TEFF BIO 300 g - BIO PLANET
Ekologiczne płatki teff 100 %.
OPIS
Płatki można ugotować lub dodać bezpośrednio do jogurtów, owsianek, musli.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania płatków na gorąco: 2-3 łyżki płatków dodać do 200 ml gotującej się wody lub MLEKA. Gotować ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1544 kJ / 365 kcal
Tłuszcz - 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 69 g
w tym cukry - 5,9 g
Błonnik - 8,3 g
Białko - 13 g
Sól - 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Śniadaniowe
-
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
-
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
-
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
-
Kraj pochodzenia:
Bułgaria
-
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Bułgaria
-
Masa netto (g):
300
-
Producent:
BIO PLANET - seria RÓŻOWA (płatki, otręby, musli)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
-
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
-
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
-
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
-
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00